Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Topmodel Alessandra Ambrosio zwanger

Victoria’s Secret-model Alessandra Ambrosio is zwanger van haar vriend Jammie Mazur. “Een droom die uitkomt. We kunnen niet wachten dit kindje op te voeden.”

Victoria’s Secret-model Alessandra Ambrosio is zwanger. “Mijn vriend Jamie Mazur en ik werden begin dit jaar verrast met het nieuws dat we samen ons eerste kindje verwachten”, jubelt het Braziliaanse topmodel op haar website. “Dit is een droom die uitkomt.”

Ambrosio laat weten dat de baby er op de echo gezond uitziet. “We kunnen niet wachten om dit kindje samen op te voeden”, schrijft de brunette. “Ik ga me nu volledig wijden aan dit nieuwe hoofdstuk in mijn leven en ik hoop dat ik daarna snel weer aan het werk ben.” Wanneer de baby van de 26-jarige schone en haar vriend geboren moet worden, is niet duidelijk.

Alessandra Ambrosio begon op 15-jarige leeftijd aan haar carrière nadat ze de Braziliaanse Elite Model Look-wedstrijd won. Al snel poseerde ze voor campagnes van internationale modehuizen als Calvin Klein, Ralph Lauren, Gucci en Armani. Ze is sinds 2000 een van de gezichten van het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret.

[Novum]