Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hoge koninklijke onderscheiding voor Hans Liberg

Hans Liberg heeft zondag een koninklijke onderscheiding in de Orde van de Nederlandse Leeuw ontvangen. Hij ontving de onderscheiding na zijn show in Carré.

Hans Liberg heeft zondag uit handen van de Hilversumse burgemeester Ernst Bakker een hoge koninklijke onderscheiding in de Orde van de Nederlandse Leeuw ontvangen.

De 53-jarige cabaretier ontving de onderscheiding tijdens zijn jubileumvoorstelling ’25 Jaar Hans Liberg’ in Koninklijk Theater Carré. De Orde van de Nederlandse Leeuw is de oudste en hoogste civiele orde van Nederland.

De jubileumvoorstelling van Liberg, waarbij veel genodigden aanwezig waren, had een persoonlijk tintje. Zo zetten de kinderen van Liberg de jubilaris in het zonnetje. Zijn 16-jarige zoon Bengt gaf een optreden met zijn indie-rockband Uncle Frankle. De 15-jarige Liv speelde piano tijdens de jubileumvoorstelling en zong samen met haar vader een duet. De 10-jarige Britt neemt deel aan de vooropleiding van het Nationale Ballet en liet tijdens de feestelijke matineevoorstelling zien wat ze kan.

[Novum]