Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lopez showt tweeling aan de wereld

Tijdschrift People heeft de eer om de eerste kiekjes te publiceren van de tweeling van Jennifer Lopez. Lopez bracht de kindjes vorige maand ter wereld.

Tijdschrift People heeft de eer om de eerste kiekjes te publiceren van de pasgeboren tweeling van Jennifer Lopez en Marc Anthony. De exclusieve fotoreportage is te zien in het nieuwste nummer van het Amerikaanse weekblad, dat vanaf vrijdag in de winkel ligt. Lopez bracht de kindjes vorige maand ter wereld.

De kindjes lijken op de coverfoto te slapen, terwijl hun moeder ze stralend in haar armen houdt. In een interview met het blad vertelt het sterrenkoppel over hun zoon en dochter, Max en Emme. Zo spreekt Lopez onder meer over haar zwangerschap, haar gewichtstoename en de geruchten dat ze onvruchtbaar zou zijn.

People weet voortdurend deals te sluiten met sterren voor de publicatie van babyfoto’s. Eerder vertrouwden onder anderen Nicole Richie en Christina Aguilera kiekjes van hun pasgeboren kroost aan het blad toe.

[Novum]