Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Marjolein Keuning komt met soloprogramma

Marjolein Keuning werkt aan een eigen solovoorstelling. De musicalster wil met de theatershow ‘Turf’ onder meer haar kijk op het leven delen met het publiek.

Marjolein Keuning werkt aan een eigen solovoorstelling. De musicalster wil met de theatervoorstelling ‘Turf’ onder meer haar kijk op het leven delen met het publiek. Dat vertelt zij aan de entertainmentwebsite Sentimento.

De 45-jarige Keuning, die onder meer speelde in de musicals ‘Cats’ en ‘Les Miserables’ en jarenlang het muzikale tv-programma Het Gevoel Van presenteerde, kijkt uit naar haar eerste soloshow. “Ik vind het wel heel spannend, het is heel anders dan optreden met een hele groep zoals in een musical. Maar ik heb er wel veel zin in.”

Het is nog niet bekend vanaf wanneer ‘Turf’, waaraan onder anderen Sanne Wallis de Vries meeschreef, in de Nederlandse theaters te zien is.

[Novum]