Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Marlayne Sahupala pakt zangcarrière weer op

Haar presentatiewerkzaamheden doen bijna vergeten dat Marlayne Sahupala zangeres is van beroep. Momenteel werkt ze samen met haar man aan een album.

Haar presentatiewerkzaamheden bij SBS 6 doen bijna vergeten dat Marlayne Sahupala eigenlijk zangeres van beroep is. Zeven jaar geleden bracht ze haar laatste album ‘Meant to be’ uit. Momenteel werkt ze samen met haar man Danny aan een opvolger. “We zijn druk met het schrijven van liedjes en demo’s opnemen”, schrijft ze op haar website.

De 36-jarige Marlayne presenteert tv-programma’s als Hart van Nederland, Van Rommelzolder tot Droomhuis en De Afvallers XXL. Door haar drukke werkzaamheden als presentatrice was er eerder geen tijd om te werken aan een nieuwe cd, vertelt haar manager Selena Visser. Daardoor verdwenen haar zangactiviteiten naar de achtergrond. “Als ze dan ergens optrad, kwamen er na afloop mensen naar haar toe die haar complimenteerden en riepen: Wat kun je goed zingen, dat wisten we helemaal niet”, zegt Visser.

Op Marlaynes vorige album stond ook haar enige hit ‘One good reason’. Daarmee behaalde ze in 1999 voor Nederland de achtste plaats op het Eurovisie Songfestival. Haar nieuwe cd staat, net als haar debuutalbum, vol met Engelstalige popsongs. Maar dit keer maakt de zangeres uit Baarn ook een uitstapje naar het jazzrepertoire en nam ze een aantal covers op. Welke liedjes dat zijn, wil Visser nog niet bekendmaken. “Het is allemaal nog zo pril.”

Het nieuwe album van Marlayne komt in eigen beheer uit en staat gepland voor het najaar.

[Novum]