Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hoofdrolspelers ‘The sound of music’ bekend

Wieneke Remmers, Rein Kolpa en Anouk Maas spelen in ‘The sound of music’. Dat heeft producent V&V Entertainment woensdag onthuld in het Oostenrijke Salzburg.

Wieneke Remmers, Rein Kolpa en Anouk Maas spelen in de nieuwe musicalbewerking van ‘The sound of music’. Dat heeft producent V&V Entertainment woensdag onthuld in het Oostenrijke Salzburg. De musicalsterren spelen respectievelijk Maria, kapitein Von Trapp en Liesl.

Ook voor Steven Colombeen, Koen Crucke, Ellis van Laarhoven en Jackie van Oppen zijn rollen weggelegd in de productie, die op 28 september in première gaat. De musical is al vanaf 17 september te zien in het Efteling Theater in Kaatsheuvel.

‘The sound of music’ draait om de jonge non Maria, die het klooster verlaat om als kindermeisje aan de slag te gaan in het huishouden van kapitein Von Trapp. Zijn zeven kinderen maken haar aanvankelijk het leven zuur, maar al snel weet Maria hun harten te veroveren.

Eerder was V&V Entertainment, het productiebedrijf van showbizzexpert Albert Verlinde, in samenwerking met de Efteling onder meer verantwoordelijk voor ‘Assepoester’ en ‘Doornroosje’.

‘The sound of music’ werd enkele jaren geleden nog door Joop van den Ende Theaterproducties op de planken gebracht. Maaike Widdershoven en Hugo Haenen tekenden toen voor de hoofdrollen.

[Novum]