Search
Close this search box.

Monique Smit herstelt voorspoedig

Monique Smit herstelt goed van de operatie die ze aan haar stembanden onderging. “We denken dat ze rond 1 juni weer kan optreden”, vertelt manager Jaap Buys.

Monique Smit herstelt voorspoedig van de operatie die ze vorige maand onderging aan haar stembanden. “Het gaat goed met haar”, laat manager Jaap Buys weten. “Ze moet drie maanden rust houden, dus we verwachten dat ze rond 1 juni weer kan optreden.”

De problemen kwamen aan het licht tijdens een routinecontrole, nadat eerder zowel broer Jan als zus Jenny stemproblemen had. Jan Smit is hierdoor sinds eind september uit de roulatie. De Volendammer onderging in november een operatie, waarbij de knobbeltjes op zijn stembanden werden verwijderd.

Donderdag moest de 22-jarige zanger zich weer melden bij de KNO-arts, die de voortgang van de zanger controleerde. “Het zag er allemaal goed uit”, vertelt Buys. De zanger hoopt in mei weer op het podium te staan.

[Novum]