Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Moon vraagt scheiding van Ratelband aan

Monica van Buuren heeft scheiding met Emile Ratelband aangevraagd. het huwelijk heeft zeven maanden geduurd. Moon vraagt om twaalf jaar alimentatie.

Monica van Buuren heeft officieel de scheiding met Emile Ratelband aangevraagd. Dat laat de positiviteitsgoeroe vrijdag weten in entertainmentprogramma RTL Boulevard. “Vanochtend belde de advocaat van Moon, dat hij gisteren bij haar langs is geweest”, vertelt de 59-jarige Ratelband. “Hij vroeg om een voorlopige voorziening voor alimentatie.”

De advocaat van de 37-jarige Moon liet ook weten dat zijn cliënte twaalf jaar alimentatie voor haarzelf eist, naast de levensonderhoud voor hun kind Royce. “Voor zeven maanden huwelijk, twaalf jaar alimentatie betalen vind ik een rare zaak. Ik heb het gevoel dat het allemaal met voorbedachten rade is gegaan”, beklaagt Ratelband zich.

Toen Emile maandag thuiskwam van seminars in Engeland trof hij zijn huis leeg aan. Zijn vrouw was samen met hun kind met de noorderzon vertrokken. De twee trouwden in juni vorig jaar en kregen in september hun dochter Royce.

[Novum]