Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nicole Richie bezoekt feestje met borstkolf

Kersverse moeder Nicole Richie gooide vrijdag haar haren los bij de opening van de kledingwinkel van haar vriend Joel Madden. Ze had haar borstkolf meegenomen.

Kersverse moeder Nicole Richie gooide vrijdagavond haar haren los bij de opening van de eerste kledingwinkel van haar vriend Joel Madden. Aangezien dochtertje Harlow thuisbleef, had de blondine haar borstkolf meegenomen naar het feestje. “Hij ligt in de auto”, verklapte ze aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Aangezien de baby nog maar negen weken oud is, valt het de 26-jarige socialite zwaar om zonder haar kindje op pad te gaan. “Mijn moeder is bij haar”, vertelde ze. “Dat is leuk, maar ook een beetje bitter omdat ik haar niet graag achterlaat.”

Na de opening gingen Nicole en haar vriend weer snel naar huis. Benji Madden, de broer van Joel, en zijn vriendin Paris Hilton doken het nachtleven van Los Angeles in. Ook Nicky, de zus van Paris, feestte nog even door.

[Novum]