Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nienke Disco in Gouden Kooi

Nienke Disco heeft dinsdag haar intrek genomen in de Gouden Kooi. De 100% NL-dj gaat haar radioshow vanuit de miljonairsvilla in Eemnes presenteren.

Nienke Disco heeft dinsdag haar intrek genomen in de Gouden Kooi. De 100% NL-dj gaat haar radioshow dit weekeinde vanuit de villa in Eemnes presenteren, zo is te lezen op de website van de reallifesoap.

De 28-jarige blondine heeft er zin in. “We gaan hier een studio bouwen, we komen op de ether en op de kabel”, vertelt ze aan de bewoners. “Het lijkt me hartstikke leuk en dan leren jullie het ook meteen. Jullie zijn mijn sidekicks en dat doen we dan vijf dagen lang.”

Als slaapplaats in haar tijdelijke woning heeft Nienke de kamer van Jaap in gedachten. “Nee, dat doe ik niet”, reageert Jaap. “Ik vind je helemaal top, maar ik vind het niet leuk dat je mijn bed komt stelen. Ik zou zeggen vier nachten voor vierduizend euro.”

Nienke, die ieder weekeinde een radioshow presenteert op 100% NL, oppert dat Jaap zijn kamer aan haar uitleent en dat zij in ruil daarvoor de single van de gezette Kooi-bewoner op de landelijke radiozender draait.

[Novum]