Search
Close this search box.

Scooter is succesvolste Duitse act aller tijden

Scooter is uitgeroepen tot succesvolste Duitse act aller tijden. De house-act bestormde voor de 21e keer de Single Top 10, wat een record is in hun thuisland.

De house-act Scooter is de succesvolste Duitse act aller tijden. Met de single ‘And no matches’ van het nieuwste album ‘Jumping all over the world’ bestormde Scooter voor de 21e keer de Single Top 10 in Duitsland en dat is een record. Dat is te lezen op de website van de Duitse zender RTL.

Scooter laat hiermee de Duitse acts No Angels en Les Humphries Singers achter zich, die respectievelijk de tweede en derde plek in de lijst innemen. Scooter voorman H.P. Baxxter spreekt over een grote eer.

De house-act werd in 1994 opgericht en scoorde hits als ‘Hyper hyper’, ‘Move your ass’ en ‘Weekend’.

[Novum]