Search
Close this search box.

Faith Hill keert terug op countryfestival

Faith Hill maakt dit jaar haar opwachting op het Country Music Association Festival. Het festival wordt georganiseerd in Nashville van 5 tot en met 8 juni.

Faith Hill maakt dit jaar haar opwachting op het Country Music Association Festival. De 40-jarige zangeres keert na tien jaar terug op het festival dat van 5 tot en met 8 juni plaatsvindt in countryhoofdstad Nashville.

Hill voegt zich bij countryartiesten als Alan Jackson, Carrie Underwood en Jewel, die haar debuut maakt op het jaarlijkse festival.

Het CMA Festival begon in 1972 en is uitgegroeid tot ’s werelds grootste countryfestijn. Op het festival is dit jaar meer dan honderd uur aan concerten van wereldberoemde countryartiesten te bewonderen. Ook voeren de aanwezige artiesten dertig uur aan signeersessies uit. Vorig jaar trok het festival 191 duizend countryfans aan.

[Novum]