Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe single Madonna in zonnebrandreclame

De nieuwe single van Madonna, ‘4 minutes to save the world’, beleeft zijn vuurdoop in een commercial voor zonnebrandcrème.

De nieuwe single van Madonna, ‘4 minutes to save the world’, beleeft zijn vuurdoop in een commercial voor zonnebrandcrème. De reclame voor het merk Sunsilk is in de Verenigde Staten vanaf maandag op televisie te zien. Dat heeft fabrikant Unilever bekendgemaakt.

De ‘Queen of Pop’ verscheen al eerder in een reclame van het merk. In dat filmpje was ze samen met Marilyn Monroe en Shakira te zien. De nieuwe reclame toont hoe Madonna door de jaren heen haar stijl constant heeft vernieuwd.

Voor haar nieuwe single werkte Madonna samen met Justin Timberlake en Timbaland. Het nummer werd al enige tijd geleden gelekt door Timbaland, die de plaat opzette tijdens een kerstbal in Philadelphia. De single staat op het nieuwe album van Madonna, dat op 28 april verschijnt en ‘Hard candy’ als titel meekrijgt.

[Novum]