Search
Close this search box.

Nieuwe Voetbalvrouwen spannender voor Leontine

Het tweede seizoen van Voetbalvrouwen biedt Leontine Borsato meer spanning. Nu haar man in de serie zich heeft opgehangen wordt het voor haar ‘spannender’.

Het tweede seizoen van de serie Voetbalvrouwen biedt Leontine Borsato meer spanning dan het eerste seizoen. “Dit seizoen ben ik voor het eerst een vrouw alleen omdat mijn man zich in het vorige seizoen heeft opgehangen”, legt de actrice, die trainersvrouw Liz speelt in de serie, uit. “Dat is behoorlijk triest, maar maakte het voor mij wel fijn dat ik een beetje een andere kant op kon met Liz. Het wordt wat spannender zeg maar.”

Vanaf zondag zijn bij RTL 4 nieuwe afleveringen te zien van de voormalige Talpa-serie die draait om de beslommeringen van een groepje vrouwen van voetballers. Actrice Sophie van Oers, voetbalvrouw Renske in de serie, belooft ‘heel veel drama en heel veel liefdesperikelen’ in het nieuwe seizoen. “Er gaat van alles gebeuren. Heel veel gedoe”, voegt haar tegenspeler Mike Weerts (voetballer Danny) daar aan toe.

Voetbalvrouwen is vanaf zondag wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4.

[Novum]