Search
Close this search box.

Orlando Bloom stapt uit filmproject

Orlando Boom werkt niet meer aan de boekverfilming ‘An education’. De draaidagen van de film kwamen in de knoop met de drukke agenda van de 30-jarige Bloom.

De Britse acteur Orlando Bloom heeft zijn medewerking aan ‘An education’ opgezegd. De draaidagen van de film, waarvan de opnamen net zijn begonnen, pasten niet in zijn drukke agenda. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad ‘The Hollywood reporter’. Dominic Cooper, bekend uit ‘The history boys’, neemt zijn rol over.

‘An education’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby, wiens boeken ‘About a boy’ en ‘High fidelity’ al eerder werden verfilmd. Het boek ‘An education’ gaat over een 17-jarig meisje dat hopeloos verliefd wordt op een nieuwe dorpsgenoot, een 30-jarige playboy. Het verhaal speelt zich af in het begin van de jaren zestig en wordt verfilmd door de Deense regisseur Lone Scherfig.

Bloom werd bekend door zijn rol in de filmreeks ‘Lord of the rings’. Vorig jaar was de 30-jarige acteur nog te zien in het laatste deel van een andere filmreeks, ‘Pirates of the Caribbean: at world’s end’.

[Novum]