Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Paris volgt Benji op tournee

Paris Hilton en Benji Madden zijn al anderhalve maand onafscheidelijk. Dat hij binnenkort op tournee gaat, brengt daar geen verandering in: ze reist gewoon mee.

Paris Hilton en haar nieuwe vriendje Benji Madden zijn al anderhalve maand onafscheidelijk. Dat de gitarist van Good Charlotte binnenkort op wereldtournee gaat, zal daar geen verandering in brengen: de blonde socialite reist gewoon mee. “We vertrekken over een paar dagen naar Zuid-Afrika, dus ik ben gewoon bij hem”, zegt ze tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

De 27-jarige Paris weet zeker dat het gezamenlijke uitstapje een succes zal worden. “Ik ben gewoon zo blij als we samen zijn, dus het maakt niet uit waar we heengaan, we hebben toch wel een leuke tijd”.

Na optredens in Johannesburg en Kaapstad op vrijdag en zaterdag reist Good Charlotte naar Europa. Daar vinden optredens plaats in onder meer München, Stockholm en Londen.

[Novum]