Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rob de Nijs breekt duim voor jubileumconcert

Rob de Nijs heeft zijn duim op twee plaatsen gebroken. Toen hij de krant uit de brievenbus wilde halen, gleed hij uit. Zondagavond staat hij gewoon in Carré.

Rob de Nijs heeft zaterdag zijn duim op twee plaatsen gebroken. Toen hij ’s avonds laat de krant uit de brievenbus wilde halen, gleed hij uit en kwam daarbij terecht op zijn duim en wijsvinger. “Ik kreeg een telefoontje van Henriëtte, zijn geliefde, dat hij in het ziekenhuis was”, vertelt zijn manager Frank Jansen.

Qua timing had het de 65-jarige zanger niet veel slechter kunnen uitkomen. Op zondagavond viert hij zijn 45-jarig jubileum in het Amsterdamse theater Carré. “Hij staat nu gewoon op het podium te repeteren”, stelt Jansen. De Nijs is voorzien van een tijdelijk gips en moet zo snel mogelijk worden geopereerd. Wanneer de ingreep plaatsvindt, wordt maandag bepaald.

[Novum]