Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Patrick Swayze terminaal ziek’

Patrick Swayze heeft nog maar vijf weken te leven. Bij de acteur is een terminale vorm van alvleesklierkanker vastgesteld, zo schrijft National Enquirer.

Patrick Swayze heeft nog maar vijf weken te leven. Bij de acteur is eind januari een terminale vorm van alvleesklierkanker vastgesteld, zo schrijft het Amerikaanse tijdschrift National Enquirer. De 55-jarige filmster, die in 1987 wereldberoemd werd door zijn rol in ‘Dirty dancing’, zou al een maand behandelingen ondergaan in een medisch centrum in Californië.

De tumor zou inmiddels zijn uitgezaaid naar andere organen, zo schrijft het weekblad. Verschillende chemokuren sloegen aanvankelijk aan, maar de behandelende artsen zouden de hoop inmiddels hebben opgegeven. “Ze hebben hem verteld dat hij nog twee behandelingen kan krijgen, maar dat de kanker niet reageert”, weet een anonieme bron.

[Novum]