Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Pink blijft grote liefde van ex

Pink en Carey Hart mogen dan uit elkaar zijn, de motorcrosser heeft niets dan goeds te zeggen over zijn ex. “Ze is de liefde van mijn leven”, vertelt hij.

Zangeres Pink en Carey Hart mogen dan uit elkaar zijn, de motorcrosser heeft niets dan goeds te zeggen over zijn ex. “Boven alles zijn we beste vrienden”, vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift People. “Ze is de liefde van mijn leven.”

Vorige maand maakten de twee bekend een punt te zetten achter hun tweejarig huwelijk. “De beslissing is gemaakt door twee vrienden, die veel respect en liefde voor elkaar voelen”, liet een woordvoerder van de 28-jarige zangeres destijds weten. “Hoewel het huwelijk over is, is hun vriendschap sterker dan ooit.”

De 32-jarige Hart is na de bekendmaking van de scheiding veelvuldig te vinden in Las Vegas, de stad waar hij ook opgroeide. Hij is van plan om deze zomer in het Hard Rock Hotel een nieuwe bar te openen, die Wasted Space moet gaan heten. “Het wordt precies zoals alle rock-‘n-rollbars zouden moeten zijn”, vertelt de motorcrosser. “Donker, duister en met veel drank en luide rockmuziek.”

Pink, wier echte naam Alecia Moore luidt, ontmoette Hart tijdens de 2001 X Games in Las Vegas. Ze vroeg de motorcrosser vier jaar later ten huwelijk, waarna de twee op 7 januari 2006 in Costa Rica trouwden.

[Novum]