Search
Close this search box.

Take That breekt verkooprecord met dvd

Take That breekt records met de dvd van de Beautiful World Tour. Van het schijfje zijn in Groot-Brittannië in de eerste week al 64 duizend kopieën verkocht.

Take That breekt records met de dvd van de Beautiful World Tour. Van de concertregistratie zijn in Groot-Brittannië in de eerste week al 64 duizend kopieën verkocht, zo meldt de BBC dinsdag. Daarmee is het schijfje de snelst verkopende muziek-dvd in de geschiedenis van Groot-Brittannië.

Het verschil met de nummer twee in de hitlijst met muziek-dvd’s is enorm. Celine Dions ‘Live in Las Vegas’ ging 1600 keer over de toonbank.

Van de dvd van Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange en Howard Donald zijn in de eerste week ook meer exemplaren verkocht dan van de best verkopende cd, namelijk ‘Back to black’ van Amy Winehouse. Volgens platenmaatschappij Polydor is dat een unicum.

Sinds de reünie van de boyband, die in 2006 na tien jaar weer bij elkaar kwam, volgen de successen elkaar op. De single ‘Shine’, die net als ‘Patience’ nummer één stond in de hitlijsten, werd vorige maand uitgeroepen tot beste single tijdens de Brit Awards. Ook werden de mannen tot beste live-act gekroond.

[Novum]