Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Reese Witherspoon koopt varkens voor kinderen

Actrice Reese Witherspoon heeft samen met haar kinderen Ava (8) en Deacon (4) twee zwartroze biggetjes gekocht. Dat meldt entertainmentsite JustJared.

Reese Witherspoon heeft twee varkentjes gekocht. De 32-jarige actrice bracht met haar dochter Ava en zoon Deacon een bezoek aan een boerderij in Californië, waar ze het niet kon laten twee zwartroze biggetjes achter te laten, zo meldt entertainmentsite JustJared.

Witherspoon lijkt een zwak te hebben voor de knorrende beestjes. Onlangs produceerde ze de film ‘Penelope’, een sprookje waarin hoofdrolspeelster Christina Ricci wordt geboren met een varkensneus. De actrice heeft met de productie, die vanaf volgende maand in de Nederlandse bioscopen te zien is, al vijf miljoen euro winst gemaakt.

Jake Gyllenhaal was niet aanwezig op het gezinsuitje van zijn blonde vriendin en haar twee kinderen. De vader van de 8-jarige Ava en de 4-jarige Deacon, acteur Ryan Phillippe, liet deze week in het radioprogramma van Howard Stern weten dat hij Jake ‘een aardige gozer’ vindt. “Ik hou van Reese en ik wil dat ze gelukkig is”vertelde hij.

De 33-jarige Phillippe greep ook meteen zijn kans om de geruchten over een reeks affaires met beroemde vrouwen te ontkrachten. Zo zou hij nooit iets moois hebben gehad met Britney Spears, Ashlee Simpson, Jennifer Love Hewitt en Lindsay Lohan. Hij noemde Angelina Jolie de ‘lekkerste actrice’ met wie hij ooit een liefdesscene heeft opgenomen. De twee waren samen te zien in de film ‘Playing by heart’ uit 1998.

[Novum]