Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kid Rock aangeklaagd wegens mishandeling

Kid Rock is aangeklaagd wegens mishandelingdoor drie handtekeningenjagers. Het drietal eist 9,5 miljoen euro van de rocker, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.

Kid Rock is aangeklaagd wegens mishandeling. De zanger en zes leden van de band Boo-Yaa Tribe worden ervan beschuldigd dat zij drie fans hebben afgetuigd die om een handtekening vroegen. Het drietal eist 9,5 miljoen euro, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.

Het incident zou twee jaar geleden hebben plaatsgevonden bij het Roosevelt Hotel in Hollywood. Michael Medlin, Carlos Bonilla and Jose Perez wachtten hun idool buiten op met fototoestellen en handtekeningenboekjes. Ze beweren dat ze in elkaar zijn geslagen door de rocker en zijn aanhang. Bovendien zou de 37-jarige Robert James Ritchie, zoals Kid Rock eigenlijk heet, ervandoor zijn gegaan met de camera’s en tassen van de mannen.

De woordvoerder van Kid Rock wilde niet reageren op de aanklacht, die vrijdag werd ingediend bij de rechtbank in Los Angeles.

Kid Rock, die ooit getrouwd was met Pamela Anderson, staat bekend om zijn opvliegende gedrag. In september was de getatoeëerde rocker wereldnieuws, toen hij tijdens de MTV Video Music Awards op de vuist ging met Tommy Lee, een andere ex-man van de voormalige Baywatch-ster.

[Novum]