Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Vader Jessica Simpson op vrouwenjacht’

Het huwelijk van de ouders van Jessica en Ashlee Simpson is in gevaar. Joe zou zich de laatste tijd als een vrijgezel gedragen, zo meldt de New York Post.

Het huwelijk van de ouders van Jessica en Ashlee Simpson lijkt in de gevarenzone te verkeren. Joe en Tina zijn al maanden niet meer in elkaars gezelschap gezien en Joe zou zich de laatste tijd als een vrijgezel gedragen, zo meldt de New York Post.

Zo zou het 50-jarige brein achter de carrières van zijn twee dochters afgelopen week zonder trouwring op een feestje van entertainmentblogger Perez Hilton zijn verschenen. “Joe was met een groepje jongens, onder wie Ryan Cabrera, de ex van Ashlee”, vertelt een getuige. “Hij was druk aan het flirten met een groep meisjes.”

De voormalige predikant had geen succes bij de vrouwen. “Ze lachten hardop, pakten hun drankjes en liepen weg”, zegt de bron te hebben gezien.

Joe en Tina Simpson trouwden dertig jaar geleden. Ze kregen twee dochters, die niet alleen wereldberoemd werden door hun zangkunsten, maar vooral door de realityshows Newlyweds en The Ashlee Simpson Show op MTV.

[Novum]