Search
Close this search box.

Victoria Beckham doet paasinkopen met Eva Longoria

Eva Longoria is uit winkelen gegaan met haar nieuwe beste vriendin, zelfbenoemd stijlicoon Victoria Beckham en haar zoontje Romeo. Dat meldt website X17 Online.

Eva Longoria is uit winkelen gegaan met haar nieuwe beste vriendin, zelfbenoemd stijlicoon Victoria Beckham en haar zoontje Romeo. De Desperate Housewife en de voetbalvrouw zagen er op hun paasbest uit tijdens de winkeltrip.

Beckham droeg een felrode minijurk met pofmouwtjes en bijpassende pups, terwijl Longoria een spijkerbroek en een witte blouse uit de kast had getrokken. Het trio bezocht in Los Angeles onder meer een Dolce & Gabbana-boetiek, zo meldt entertainmentwebsite X17 Online.

De 5-jarige Romeo wachtte geduldig terwijl zijn moeder en haar vriendin de rekken van de designerboetieks afstruinden. Terwijl hij de hand van zijn moeder stevig vasthield, dronk hij een blikje Cola en keek schuchter naar de hordes paparazzi die op het uitje waren afgekomen.

[Novum]