Search
Close this search box.

Rob de Nijs verlangt naar warm bruidje

Rob de Nijs verlangt naar een zomers bruidje. Henriëtte Koetschruiter is de gelukkige. “Geen warm broodje, maar een warm bruidje”, grapt de 65-jarige zanger.

Hoewel Rob de Nijs vorig jaar al voor zijn geliefde Henriëtte Koetschruiter door de knieën ging, is nog geen trouwdatum gepland. “We doen het ad hoc”, vertelt de zanger. “Als we op het weerbericht horen dat het morgen mooi weer wordt, bellen we de een of andere gelegenheid en dan zeggen we: ‘Mogen we morgen trouwen?'”

Zijn aanstaande lijkt daar overigens iets anders over te denken, maar wat wel vaststaat is dat de ceremonie in de zomer moet plaatsvinden. “We willen trouwen als het warm is en de zon schijnt”, vertelt de 38-jarige Henriëtte, die De Nijs leerde kennen toen ze zijn persoonlijke assistent was. “Geen warm broodje, maar een warm bruidje”, grapt de 65-jarige zanger.

Henriëtte verwacht geen tips van haar toekomstige man over het getrouwde leven. “Tips van hem?”, lacht ze. “Ik geloof dat hij daarin niet zo goed is geweest, zeg maar.” Het wordt voor De Nijs namelijk al de derde keer dat hij in het huwelijksbootje stapt.

In 1981 scheidde de zanger na een huwelijk van dertien jaar van Elly Hesseling. Hij trouwde drie jaar later met zijn tekstschrijver Belinda Meuldijk, maar vroeg na een huwelijk van ruim twintig jaar een echtscheiding aan, omdat hij zijn huidige verloofde had ontmoet. Vorig jaar werd een dieptepunt in de relatie met Meuldijk bereikt toen foto’s van haar vervuilde huis in roddelblad Privé belandden. De Nijs bekende al snel dat hij de foto’s had genomen. Meuldijk is er echter van overtuigd dat het Koetschruiter is geweest die ze nam.

De aanstaande trouwerij voelt voor De Nijs niet als een derde huwelijk. “Het is het eerste huwelijk van Henriëtte en zo beschouw ik het ook voor mezelf.” Verder geeft de zanger aan tips van zijn geliefde te hebben gekregen, over hoe hij zich moet gedragen.

Voor maandblad Diva gingen de tortelduifjes al in bruidskleding op de foto. Het betreffende nummer van de glossy ligt vanaf dinsdag in de winkel.

[Novum]