Search
Close this search box.

Kurt Rogiers spreekt luisterboek in

Kurt Rogiers heeft het jeugdprentenboek ‘Malus’ ingesproken op cd. Het luisterboek, geschreven door Marc de Bel, ligt vanaf 31 maart in de winkels.

Kurt Rogiers heeft het jeugdprentenboek ‘Malus’ ingesproken op cd. Het luisterboek, geschreven door Marc de Bel, ligt vanaf 31 maart in de winkels. In 1998 werd het door Jan Bosschaert geïllustreerde prentenboek bekroond door de Vlaamse Kinder- en jeugdjury.

Het muzikale luisterboek volgt het leven van Malus Klokhuis. De jongen kan geen vaste grond vinden waarop hij kan groeien en bloeien en vertikt het dan ook om groot te worden. Hij speelt veel liever in de tuin van zijn opa met de vijf beschermengeltjes die hij bij zijn geboorte kreeg. Maar Karma de Kat mikt tijdens het ravotten in de tuin een appel op zijn hoofd, recht op zijn fontanel. Na verloop van tijd begint er een boompje te groeien op zijn kruin.

De 36-jarige Rogiers werd in Nederland bekend door zijn rol in de door Johan Nijenhuis geregisseerde film ‘Costa!’. Voor BNN presenteerde de Vlaming vervolgens verschillende televisieprogramma’s, waaronder Mystery Party en Cash Cab. De acteur was ook te bewonderen in enkele andere films als ‘Vet Hard’, ‘SL8N8T’ en ‘Nadine’.

Het luisterboek ‘Malus’ maakt onderdeel uit van de reeks ‘Marc de Bel in schijfjes’. Eerder spraken de Vlaamse acteurs Lucas VandenEynde en Warre Borgmans een verhaal van de jeugdboekenschrijver in op cd.

[Novum]