Search
Close this search box.

Bryan Adams in Ahoy

Bryan Adams geeft op 1 oktober een concert in de Rotterdamse muziekhal Ahoy. De Canadese zanger doet Nederland aan ter promotie van zijn nieuwe album ’11’.

Bryan Adams geeft op 1 oktober een concert in de Rotterdamse muziekhal Ahoy. Dat heeft organisator Mojo Concerts maandag bekendgemaakt. De Canadese zanger doet Nederland aan ter promotie van zijn nieuwe album ’11’, dat volgende week maandag uitkomt. De kaartverkoop van het optreden gaat zaterdag van start.

De 48-jarige artiest is ook aanstaande donderdag al in Nederland om wat van zijn nieuwe materiaal ten gehore te brengen. Adams, bekend van nummers als ‘Please forgive me’ en ‘Summer of 69’, geeft dan een showcase in de Amsterdamse Renaissance Koepelkerk. Kaarten voor het optreden zijn sinds begin deze maand te winnen bij radiozender Q-Music.

[Novum]