Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Sambora dronken achter stuur met dochtertje’

Richie Sambora is staande gehouden toen hij in zijn Hummer over de weg slingerde in Californië. Hij zou hebben gedronken. Zijn dochter (10) zat ook in de auto.

(Novum/AP) – Richie Sambora heeft dinsdagavond niet alleen zichzelf, maar ook zijn 10-jarige dochter Ava in gevaar gebracht. De gitarist van Bon Jovi werd door een agent staande gehouden toen hij met zijn zwarte Hummer over de weg slingerde in Californië. Hij wordt ervan verdacht met drank op achter het stuur te hebben gezeten, zo heeft de politie bevestigd. Zijn dochtertje zat bij hem in de auto, tekende showbizzwebsite TMZ op uit de mond van een anonieme politiebron.

De 48-jarige rocker vervoerde in zijn auto in totaal drie vrouwen, van wie er twee minderjarig zijn. De politie weigerde de identiteit van de passagiers bekend te maken, maar meldde dat het niet ging om beroemde personen.

Als blijkt dat het alcoholpromillage in zijn bloed ten tijde van de arrestatie boven het toegestane minimum was, wordt Sambora mogelijk vervolgd voor het in gevaar brengen van kinderen. Naar verwachting duurt het ongeveer een week voordat de testresultaten binnen zijn. Sambora moet op 7 mei voor de rechter verschijnen.

De muzikant kreeg Ava in 1997 met zijn ex-vrouw, actrice Heather Locklear.

[Novum]