Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Schulden Michael Jackson stapelen zich op

Michael Jackson moet nog honderdduizend euro afbetalen voor zijn huis in Encino. Hij heeft ook nog miljoenen betalingsachterstand bij zijn landgoed Neverland.

(Novum/AP) – Michael Jackson heeft grote moeite om zijn vaste lasten te betalen. Uit documenten die zijn ingediend bij een registratiekantoor in Los Angeles blijkt dat de zanger flink achterloopt met betalingen van een huis dat hij bezit in het Californische Encino. Hij heeft een betalingsachterstand van ruim honderdduizend euro.

Uit de documenten blijkt dat de 49-jarige Jackson het afgelopen jaar in april en augustus ook al een betalingsachterstand had bij het huis. Deze schulden heeft hij inmiddels afgelost.

Woensdag werd bekend dat de artiest kans loopt zijn landgoed Neverland kwijt te raken wegens achterstallige betalingen. Het wordt op 19 maart geveild, tenzij Jackson een schuldeiser zestien miljoen euro betaalt.

[Novum]