Search
Close this search box.

Mischa Barton slaat rol in Gossip Girl af

Mischa Barton heeft een rol in Gossip Girl afgeslagen. De Amerikaanse serie wordt gezien als de opvolger van The O.C., de serie waarmee Barton is doorgebroken.

Mischa Barton heeft een rol in de Amerikaanse serie Gossip Girl afgeslagen. Dat heeft een woordvoerder van de actrice bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Gossip Girl wordt gezien als de opvolger van The O.C., de serie waarmee Barton doorbrak en die vorig jaar na het vierde seizoen werd stopgezet.

Zowel Gossip Girl als The O.C. gaat over een groep tieners in een rijke omgeving. Beide series zijn geproduceerd door Josh Schwartz, die ook meeschreef aan de scenario’s. Het tweede seizoen van Gossip Girl komt vanaf april op de Amerikaanse televisie.

De 22-jarige Barton, wier O.C.-karakter Marissa Cooper aan het einde van het derde seizoen omkwam bij een auto-ongeluk, heeft na het verlaten van de serie aangegeven zich te willen concentreren op een filmcarrière. Ze is momenteel bezig met de opnamen van de film ‘Homecoming’.

[Novum]