Search
Close this search box.

Slam!FM geeft wereldreis weg

Radioluisteraars maken de komende weken kans op een wereldreis. Slam!FM geeft een compleet verzorgde reis ‘naar de beste en meest uiteenlopende feesten’ weg.

Radioluisteraars maken de komende weken kans op een wereldreis. Slam!FM geeft een compleet verzorgde reis ‘naar de beste en meest uiteenlopende feesten’ weg. Dat heeft de zender donderdag bekendgemaakt.

Van 10 tot en met 21 maart worden op de zender elke dag drie tips gegeven die naar een specifieke locatie leiden. Luisteraars die de juiste locatie raden, maken kans op de reis. Wie het tripje uiteindelijk mag maken, wordt op 21 maart door dj Menno de Boer bekendgemaakt in zijn programma Most Wanted.

De winnaar bezoekt onder meer een full moon party in Thailand, een woestijnfeest in de Amerikaanse staat Nevada en populaire clubs in Kaapstad en Sydney.

[Novum]