Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sonja Bakker brengt boek uit samen met modeketen

Sonja Bakker komt binnenkort met een bijzonder nieuw boek. De gewichtsconsulente brengt samen met modeketen Miss Etam ‘Lekker in je vel met Sonja’ uit.

Sonja Bakker komt binnenkort met een bijzonder nieuw boek. De gewichtsconsulente brengt samen met modeketen Miss Etam ‘Lekker in je vel met Sonja’ uit. Daarin komt niet alleen de dieetmethode van Sonja Bakker aan bod, maar staat onder meer ook de nieuwste voorjaarsmode en kledingtips.

De vijf dieetboeken die Sonja tot nu heeft uitgebracht waren allemaal bestsellers. Haar boek ‘Bereik je ideale gewicht’ was het best verkochte boek in 2006. In 2007 stond haar ‘Bereik én behoud je ideale gewicht’ op de tweede plaats in de lijst best verkochte boeken, na het boek ‘Harry Potter en de relieken van de dood’.

Het boek ‘Lekker in je vel met Sonja’ is vanaf 15 maart verkrijgbaar in de filialen van Miss Etam.

[Novum]