Search
Close this search box.

Tatjana heeft miljonairsvriend van 61 jaar

Tatjana Simic heeft een nieuwe miljonair aan de haak geslagen. De blonde actrice en zangeres heeft een relatie met de 61-jarige zakenman Ronny Rosenbaum.

Tatjana Simic heeft een nieuwe miljonair aan de haak geslagen. De blondine heeft een relatie met de 61-jarige zakenman Ronny Rosenbaum, zo heeft ze dinsdag bevestigd in showbizzprogramma RTL Boulevard. “We hebben het heel gezellig samen”, zei ze. Vorig jaar liep haar relatie met de steenrijke ondernemer Marcel Boekhoorn op de klippen.

De 44-jarige actrice en zangeres is Rosenbaum op straat tegen het lijf gelopen. “We hebben elkaar ontmoet bij de parkeermeter, heel grappig eigenlijk.” Het grote leeftijdsverschil is voor Tatjana geen probleem. “Ik ben psychisch veel ouder dan ik eigenlijk ben”, stelt ze.

[Novum]