Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tijdschrift Piraat maakt doorstart

De Piraat der Lage Landen maakt dit jaar een doorstart. Het eerste blad voor Nederlandstalige muziek krijgt een nieuwe titel en een ander formaat.

De Piraat der Lage Landen maakt dit jaar een doorstart. Het eerste blad voor Nederlandstalige muziek krijgt een nieuwe titel en een ander formaat. Ook richt het zich op een bredere doelgroep, zo heeft een woordvoerder van reclamebureau Slag bij Almelo maandag bekendgemaakt.

Het blad werd in 2006 in het leven geroepen door Willie Oosterhuis, die alle Mega en Giga Piratenfeesten in Nederland organiseert. Na zes nummers stierf de Piraat in oktober een vroege dood. Naar verwachting wordt binnen enkele weken duidelijk hoe het tijdschrift vorm zal krijgen en wanneer het eerste nieuwe nummer in de winkel ligt.

In de eerste nummers van de Piraat stonden onder meer interviews met Jan Smit, Thomas Berge en Marianne Weber. De cover van het zesde en laatste nummer werd gesierd door Monique Smit.

[Novum]