Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Heather Mills in jury Miss USA

Heather Mills neemt plaats in de jury van de Miss USA-verkiezing. De show, die wordt gepresenteerd door Donny en Marie Osmond, vindt op 11 april plaats.

(Novum/AP) – Heather Mills pakt haar leventje in de spotlights weer op nu de echtscheiding met haar ex-man Paul McCartney rond is. Het voormalige model neemt plaats in de jury van de verkiezing van Miss USA, die volgende week vrijdag plaatsvindt in Las Vegas.

Naast de blondine, die sinds 1993 een been moet missen, zitten ook acteur Rob Schneider, zanger Joey Fatone, actrices Kristian Alfonso en Kelly Carlson, zwemster Amanda Beard en American Football-ster Shawn Merriman in de jury. Donny en Marie Osmond presenteren de show, die live wordt uitgezonden op de Amerikaanse televiziezender NBC.

Het is niet de eerste keer dat de 40-jarige Mills te zien is in een landelijk uitgezonden show in Amerika. Vorig jaar deed de Britse mee aan de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars.

[Novum]