Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vader wil dat Britney gaat acteren

James Spears wil dat zijn dochter stopt met haar muziekcarrière en zich meer op haar acteerwerk stort. Dat vertelt een bron aan de New York Post.

James Spears wil dat zijn dochter stopt met haar muziekcarrière en zich meer op haar acteerwerk stort. “Jamie wil dat ze een ‘normale baan’ aanneemt, waardoor ze uit de problemen blijft”, vertelt een bron aan de New York Post.

De vader van de zangeres, die het vermogen van zijn dochter beheert, zou momenteel verschillende aanbiedingen voor een eigen show voor de 26-jarige Spears bekijken. Ook zouden de makers van komedieserie 30 Rock haar een gastrol hebben aangeboden.

Onlangs speelde de gewezen popprinses een gastrol in de Amerikaanse komedieserie ‘How I met your mother’. In de tv-serie, die draait om het wel en wee van een stel twintigers in de grote stad, speelt Britney een receptioniste in het kantoor van een dermatoloog. De aflevering waarin Spears te zien is, werd op 24 maart op de Amerikaanse televisie uitgezonden en was de best bekeken aflevering tot nu toe.

Britney liet eerder haar komisch talent zien in een gastrolletje in Will and Grace. In 2000 was ze voor één avond de presentator van Saturday Night Live.

[Novum]