Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Tussenstand’ wint op filmfestival Las Palmas

‘Tussenstand’ van Mijke de Jong heeft drie awards gewonnen op het filmfestival van Las Palmas. De film won onder meer de prijzen voor beste acteur en actrice.

‘Tussenstand’ van Mijke de Jong heeft afgelopen weekeinde drie awards in de wacht gesleept tijdens het Las Palmas De Gran Canaria International Film Festival. Dat heeft producent Lemming Film dinsdag laten weten.

Hoofdrolspelers Marcel Musters en Elsie de Brauw werden onderscheiden als beste acteur en beste actrice. De film zelf werd bekroond met de Jury’s Special Mention.

Afgelopen jaar viel de film, over een gescheiden koppel dat maar niet los van elkaar komt, ook al meerdere malen in de prijzen. Op het Nederlands Film Festival in Utrecht was de film goed voor de prijzen voor beste regie, beste actrice en beste geluid. Op het filmfestival van Locarno won ‘Tussenstand’ de Special Mention.

[Novum]