Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Britney is superheld in nieuwe clip

Britney Spears is in haar nieuwe videoclip te zien als een geanimeerde sexy superheldin. Het nummer ‘Break the ice’ wordt op 14 april uitgebracht.

Britney Spears is in haar nieuwe videoclip te zien als een geanimeerde superheldin. Dat blijkt uit de promobeelden van de clip bij het nummer ‘Break the ice’, die door de Britse krant The Sun zijn gepubliceerd.

De animatievideo laat een futuristische wereld zien waarin Spears te zien is als een knappe, dunne superheldin in een strakke bodysuit. Het idee voor de clip zou van de zangeres zelf komen, die graag een geanimeerde variant op haar sexy ‘Toxic’-clip uit 2004 wilde. In die video was ze te zien als verschillende schaars geklede personages, onder meer als sm-meesteres.

De single ‘Break the ice’, van het in oktober verschenen album ‘Blackout’, wordt op 14 april uitgebracht.

[Novum]