Search
Close this search box.

Yolanthe doet tijgerin in pandafilm

Yolanthe Cabau van Kasbergen spreekt de stem in van een tijgerin voor de animatiefilm ‘Kung fu panda’. Edwin Evers leent zijn stem aan de pandabeer Po.

Yolanthe Cabau van Kasbergen spreekt de stem in van een tijgerin voor de animatiefilm ‘Kung fu panda’. Edwin Evers leent zijn stem aan de volslanke pandabeer Po. Dat heeft distributeur Universal Pictures donderdag bekendgemaakt. Ook Rik Felderhof, Jörgen Raymann, Sander de Heer en Thom Hoffman doen mee aan de Nederlandse versie van de film.

Ook in de Verenigde Staten tekende een groot aantal filmsterren voor ‘Kung fu panda’. Angelina Jolie sprak de rol in van Tigress en komiek Jack Black werd gestrikt voor de hoofdrol van Po. Jackie Chan, Lucy Liu en Dustin Hoffman vulden de sterrencast aan. De animatiefilm gaat op 6 juni in première in de Verenigde Staten. Op 9 juli is hij in de Nederlandse bioscopen te zien.

[Novum]