Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Yolanthe staat open voor triootje

Yolanthe Cabau van Kasbergen is best in voor een triootje. “Als Jan zegt dat hij het leuk zou vinden om er een meisje bij te halen, dan vind ik dat goed.”

Yolanthe Cabau van Kasbergen is best in voor een triootje, als haar vriend Jan Smit dat zou willen. Dat vertelt de presenterende actrice deze week in het tijdschrift Grazia. “Ik ben trouw aan Jan hoor. Maar als hij zegt dat hij het leuk zou vinden om er een meisje bij te halen, dan vind ik dat goed.”

De 22-jarige brunette, die zichzelf ‘erg open minded’ noemt, denkt overigens niet dat haar vriend snel een trio zou voorstellen. “Hij is net een trouwe hond. Maar mocht hij het ooit willen, dan zal ik er niet moeilijk over doen. Je leeft maar één keer en het zou zonde zijn als ik op mijn tachtigste denk: Yo, waarom heb je dat nooit geprobeerd?”

[Novum]