Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zwangere Bridget luistert finale Uri Geller op

Bridget Maasland maakt zaterdag haar opwachting in de finale van De Nieuwe Uri Geller. De zwangere blondine is betrokken bij een act van een van de finalisten.

Bridget Maasland maakt zaterdag haar opwachting in de finale van De Nieuwe Uri Geller. De zwangere blondine is betrokken bij een act van een van de finalisten. Hayashi, Ramana en Rob & Emiel maken nog kans de zoektocht te winnen en voeren ditmaal twee acts op in plaats van één.

Naast Bridget Maasland luisteren ook Patty Brard en Marlayne Sahupala de show op. Volgens een woordvoerder van SBS is Robert Jensen wellicht ook aanwezig. “We zijn ermee bezig. De afspraak is bijna rond.”

In De Nieuwe Uri Geller gaat de 61-jarige Israëliër Uri Geller op zoek naar de beste mentalist van Nederland. Hij werd zelf vooral bekend door zijn vermogen lepels te buigen met zijn gedachten. In 1997 liet Geller de Londense Big Ben op afstand stilstaan.

De stunts die de mentalisten wekelijks opvoeren zijn soms gevaarlijk. Onlangs raakte Patty Brard nog in opspraak toen zij geblinddoekt met een zwaard een komkommer doormidden moest hakken die op de buik van kandidaat Hayashi lag. Ze mikte te hoog en sneed enkele centimeters in zijn huid. “Hayashi heeft ongelofelijke pijn gehad”, meldde presentator Henk-Jan Smits later.

[Novum]