Search
Close this search box.

Zanger Les Humphries (67) overleden

Zanger Les Humphries is eind december overleden in een ziekenhuis in Engeland. Het duurde twee maanden voordat zijn familie over zijn dood werd bericht.

Zanger Les Humphries, die in de jaren zeventig hits scoorde met Les Humphries Singers, is eind december overleden in een ziekenhuis in het Engelse Basingstoke. Dat heeft zijn ex-vrouw Dunja Rajter bevestigd in de Duitse krant Bild. Het duurde twee maanden voordat de familie van de artiest over zijn dood werd bericht.

De zanger, die vooral in Duitsland succes boekte met singles als ‘Mexico’ en ‘Mama Loo’, is 67 jaar geworden. Hij bezweek aan een hartinfarct na een hevige longontsteking. Danny, een zoon van Humphries en Rajter, werd pas vorig weekeinde door zijn halfbroer Chas op de hoogte gesteld van de dood van zijn vader. De zanger zou al jaren geen contact meer hebben gehad met zijn kinderen.

[Novum]