Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Joop van den Ende aan beterende hand

Sinds zijn dotterbehandeling voelt Joop van den Ende zich weer beter. De musicalmagnaat is uit voorzorg behandeld, nadat hij klaagde over pijn in zijn borst.

Sinds zijn dotterbehandeling zondag voelt Joop van den Ende zich weer heel wat beter. “Hij was het liefst vandaag al weer naar huis gegaan”, laat zijn woordvoerder maandag weten. De behandeling van de mediatycoon was uit voorzorg, nadat hij klaagde over pijn in zijn borst.

De 66-jarige Van den Ende, die twee jaar geleden al voor hartklachten werd behandeld, had ditmaal geen hartinfarct. “Hij heeft de signalen snel opgepikt”, zegt zijn woordvoerder. “De artsen zagen dat het niet in orde was, maar van een infarct was geen sprake.”

Van den Ende, die in 1999 het succesvolle theaterbedrijf Stage Entertainment oprichtte, is er goed aan toe. “Hij heeft goed geslapen”, stelt de zegsman. “Hij kan vandaag nog niet naar huis, maar wel binnenkort.”

De theaterman deed vorig jaar al een stap terug, toen hij het dagelijks bestuur van Stage Entertainment overdroeg aan Henk Kivits.

[Novum]