Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Naakte streaker bij Mooi weer de Leeuw

Tijdens de uitzending ‘Mooi weer de Leeuw’ afgelopen zaterdagavond werd presentator Paul de Leeuw verrast door een streaker. De man onderbrak de uitzending door alleen in een slipje over het podium te lopen. Zijn lichaam was beschreven met slogans tegen dierenleed. Paul de Leeuw liet de man toe waarna de uitzending een geheel andere wending kreeg.

Nadat De leeuw een programmaonderdeel met een gast had afgemaakt stond hij de streaker te woord. Paul de Leeuw trok de streaker op schoot en vroeg de man tijdens het incident naar de rede van zijn komst. Daarna trok De Leeuw zijn slipje af. “Ik wil wél weten wat voor vlees ik in de kuip heb, als je wil streaken moet je ook echt streaken.” De streaker vertrok zonder iets te zeggen, waarna De Leeuw een groot applaus kreeg van het publiek.

De redactie op de vloer zei niets te weten van de actie van de dierenliefhebber. Mooi! Weer de Leeuw is geen liveprogramma. De makers kozen er toch voor de ludieke actie niet uit de show te knippen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten