Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zwangere tienerzusje Britney verloofd

Jamie Lynn Spears, het zwangere zusje van Britney, is verloofd met haar vriend Casey Alridge. Wanneer het stel de trouwringen omschuift, is niet bekend.

Het 16-jarige zusje van Britney Spears, Jamie Lynn, gaat trouwen met Casey Aldridge. Dat meldt een anonieme bron aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Spears en haar 18-jarige vriendje zijn dolblij met hun verloving. “Ze heeft een verlovingsring”, zegt de bron. “Ze pronkt er tegenover iedereen mee en heeft het er constant over.” Wanneer het koppel de trouwringen om elkaars vingers schuift, is nog niet bekend.

Onlangs werd bekend dat de jonge blondine in verwachting is van haar eerste kindje. Het stel is van plan hun kindje in Louisiana op te voeden, waar het kindje ‘een normaal leven kan leiden’, zo zei ze eerder in een interview met het tijdschrift.

[Novum]