Amy Winehouse deelt thee uit aan paparazzi

Amy Winehouse deelde dinsdagavond vriendelijk thee uit aan de voor haar deur postende paparazzi. Ze gaf ook netjes aan welke met en welke zonder suiker waren.

Al mogen de paparazzi nog zo onaardig over haar doen, zangeres Amy Winehouse zorgt ervoor dat ze haar rivalen netjes behandelt. Zo ook dinsdagavond, toen de zangeres de bij haar huis postende persmuskieten op een kopje thee trakteerde. Dat is te zien op beelden die zijn geplaatst op YouTube.

Terwijl Winehouse in de deuropening staat, blijven de fototoestellen flitsen. Vervolgens staat de 24-jarige zangeres stil, eist een momentje rust en deelt rustig de thee uit. “Die zijn met suiker”, wijst ze naar de zojuist weggegeven mokken. “En die zonder.”

De ‘Rehab’-zangeres is momenteel druk bezig met haar derde album, waarop ze weer samenwerkt met producer Mark Ronson. Deze plaat schijnt donkerder te worden dan haar eerdere cd’s. De diva staat nog steeds hoog in de Single Top 100 met haar eerdere samenwerking met Ronson, het nummer ‘Valerie’.

[Novum]