Zoek
Sluit dit zoekvak.

Reinout Oerlemans viert vrijgezellenfeest op EK

Reinout Oerlemans heeft met zijn vrijgezellenfeestje de wedstrijd Nederland-Italië op het EK bezocht. HIj trouwt over twee weken met Danielle Overgaag.

Reinout Oerlemans heeft maandagavond met zijn vrijgezellenfeestje de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Italië bezocht. Een cameraploeg van RTL Boulevard filmde het gezelschap bij het EK-duel in Bern. De Eyeworks-directeur stapt over twee weken in het huwelijksbootje met Danielle Overgaag, met wie hij drie kinderen heeft.

Oerlemans, die dinsdag 37 is geworden, bezocht de wedstrijd in gezelschap van onder anderen Antonie Kamerling, met wie hij samen in Goede Tijden Slechte Tijden speelde. Kamerling verklaarde tegenover Boulevard dat ze al drie dagen het bachelorfeestje van hun vriend aan het vieren waren. Zo hebben ze afgelopen weekeinde geraft in Frankrijk.

[Novum]