Search
Close this search box.

Percy Irausquin herdacht met modeshow en toespraken

Tijdens de herdenkingsdienst voor wijlen Percy Irausquin vindt een modeshow plaats. Vrienden en collega’s komen woensdag samen in de kerk De Duif in Amsterdam.

Tijdens de herdenkingsdienst voor wijlen Percy Irausquin vindt een modeshow plaats waarin couturestukken van de ontwerper worden getoond. Bekende modellen showen de kleurrijke jurken in de Amsterdamse kerk De Duif, waar woensdag vrienden en collega’s samenkomen om Irausquin te gedenken. Dat heeft Thijs Willekes, een van de initiatiefnemers, vrijdag bevestigd.

Namen van de deelnemende modellen kan Willekes nog niet vrijgeven. Mogelijk loopt Kim Feenstra mee. Zij showde onlangs enkele creaties tijdens de lancering van het pret-� -porterlabel van Irausquin op de Amsterdam International Fashion Week. Na de show zullen Arjan Mallie, de partner van Irausquin, en Angelique Westerhof, directeur van de Dutch Fashion Foundation, spreken. “Daarna volgt een samenzijn, onder het genot van een drankje”, zegt Willekes.

Irausquin, die vorige maand overleed aan een hersenbloeding, werd maandag begraven op Aruba, waar hij werd geboren en zijn jeugd doorbracht. Zijn zus en haar man komen voor de herdenkingsdienst over naar Nederland. De dienst zal een besloten karakter hebben. Ook de media zijn niet welkom.

[Novum]