Valerio maakt kans op prijs voor best geklede man

Valerio Zeno, Arthur Japin en Ted Langenbach maken kans op de titel best geklede man van het jaar. Mannenblad Esquire organiseert jaarijks deze verkiezing.

Presentator Valerio Zeno is een van de kanshebbers voor de titel best geklede man van het jaar. Dat heeft mannenblad Esquire, dat de jaarlijkse verkiezing organiseert, dinsdag bekendgemaakt. Ook schrijver Arthur Japin, feestorganisator Ted Langenbach, interieurontwerper Piet Boon en jazzmuzikant Benjamin Herman zijn dit jaar genomineerd.

De winnaar wordt op 18 november bekendgemaakt tijdens de Esquire Fashion Night in de Rode Hoed in Amsterdam. De winnaar wordt gekozen door een jury van 33 professionals uit de mode-industrie.

Het is de elfde keer dat Esquire de beste geklede man kiest. Vorig jaar werd dj Don Diablo onderscheiden. Eerder winnaars waren onder anderen Thijs Römer, Daniel Boissevain, Pim Fortuyn en Michiel Huisman.

[Novum]