Linda de Mol bij jubileumuitzending Paul de Leeuw

Linda de Mol is te zien in de marathonuitzending van Mooi! Weer De Leeuw. Ze presenteert samen met Paul de Leeuw een ontbijtshow tijdens het programma.

Linda de Mol is te zien in de marathonuitzending van Mooi! Weer De Leeuw. De 44-jarige blondine presenteert samen met Paul de Leeuw een eenmalige ontbijtshow tijdens zijn twaalf uur durende jubileumshow. Wat de ontbijtshow precies inhoudt, is volgens een woordvoerder van de Vara nog niet bekend.

De Leeuw viert met de speciale editie van zijn programma op 29 november dat hij 25 jaar in het vak zit. Tijdens de uitzending vervult de 46-jarige presentator traditiegetrouw wensen uit het publiek. Verder komen er onder meer speciale versies van Ranking The Stars en Toppers in Concert voorbij. Verdere details over de speciale uitzending worden volgende week bekendgemaakt.

Paul de Leeuw begon zijn carrière in 1983 toen hij de publieks- en aanmoedigingsprijs op het Camarettenfestival in Delft in de wacht sleepte. Mooi! Weer De Leeuw trekt wekelijks gemiddeld anderhalf miljoen kijkers. De televisiebekendheid, die onlangs het productiebedrijf En Vele Anderen oprichtte, ontving vorige maand een Gouden Televizier-Ring voor zijn programma Mooi! Weer de Leeuw.

[Novum]